Salata de oua // Egg Salad

De cand eram mica m-am obisnuit sa ma culc in noaptea de Inviere cu gandul la salata de oua pe care urma sa o faca bunica mea in prima zi de Paste. Am pastrat aceasta traditie desi in fiecare an mai schimb cate ceva. Anul asta, de exemplu am inlocuit ridichile cu coditele de telina si am facut-o ceva mai picanta adaugand ulei de masline cu ardei iute.

E simplu. Eu tai in cubulete medii 6 oua fierte, 4 fire de ceapa verde, 4 codite de telina verde, adaug o legatura de marar taiata marunt, ulei de masline cu ardei iute, zeama de la o jumatate de lamaie, sare, piper si le amestec usor. Servesc cu paine prajita si cateodata cu branza sarata.

Hristos a inviat!

egg salad

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s