Supa de pui cu ciuperci chinezesti //Chicken Soup with White Mushrooms

Iata o supa extrem de simpla care are la baza un condiment extrem de complex- condimentul chinezesc, un amestec de anason, piper de Sichuan, ghimbir, scortisoara si multe alte arome care fac din aceasta supa una cu adevarat speciala, o placere culinara mai ales in zilele friguroase.

Pentru 4 persoane am folosit:

1 piept de pui

cateva ciuperci albe chinezesti

3-4 legaturi de ceapa verde

3 linguri sos de soia

1 ou

sare, piper, condimente chinezesti

Ciupercile scufunda in apa rece si se lasa 30′. Pieptul se taie fasii subtiri si se pune la fiert in apa. Se adauga ceapa verde, ciupercile, sosul de soia. Se mai da intr-un clocot apoi se toarna oul batut. Se serveste fierbinte!



 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s