Pui in sos chinezesc // Chicken in Chinese Sauce

Daca pofta de mancare chinezeasca este mare dar timpul ne preseaza, iata un fel de mancare foarte rapid dar extrem de gustos! Pentru 4 persoane:

1 kg piept de pui

1 praz

3 linguri sos de soia

3 linguri ulei de masline

3 linguri suc de rosii

1 lingurita pasta de ardei iute

1 lingurita de praf de usturoi

condiment chinezesc

sare, piper

Pieptul se taie fasii si se lasa 30′ in amestec de sos de soia, ulei, condimente chinezesti, usturoi si ardei iute. Se caleste apoi in wok incins si cand aproape e gata se adauga sucul de rosii si o ceasca de apa fierbinte. Se da intr-un clocot si gata!  Se serveste cu praz proaspat si cu garnitura de orez cu ou sau cu legume.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s